keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Korukurssi

Olimme neljän naisen kokoonpanolla korukurssilla Turussa helmikauppa Blingissä. Erittäin kiva ja tuottelias kurssi oli. Montaa asiaa opin ja lopputuloksiin olin enemmän kuin tyytyväinen. Suosittelen kaikille, kivaa oli ja kauppa on kuin karkkikauppa kaikkine helmineen.


Tämä oli ainut, jonka tiesin tarkasti haluavani. Eli halusin rannekorun, jossa on kello ja joka sopeisi kalevalan vanamon kanssa yhteen. On ollut jo useasti käytössäkin. Tämä on tehty paksuun joustosiimaan.


Tämä on nilkkakoru, jollaista lähdin myös kurssilta hakemaan, mutten tiennyt yhtään millaisen haluaisin. Tällainen siitä tuli. Helmet hohtaa hauskasti auringossa. Tämä on tehty korupiikkejä käyttäen.Tämä koru oli sellainen päähänpisto kun näin liikkeessä samalla idealla tehtyjä ja ne oli niin kivoja. Eli nämä on pitkät helmet, joiden päässä on sydänlukko, johon voi laittaa vaikka avaimet killumaan. Lukon avulla helmistä saa myös lyhyet ja kaksinkertaiset. Tällätavalla olen näitä jo useasti käyttänytkin. Näissä on myös käytetty korupiikkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti