lauantai 29. kesäkuuta 2013

Muumimaailmaa ja Turun keskiaikaisia markkinoita

Meillä on ollut varsinainen seikkailuviikko kun neidin kanssa oltiin tiistaina muumimaailmassa ja perjantaina molempien lasten kanssa keskiaikaisilla markkinoilla. Molemmissa paikoissa saatiin menemään melkein koko päivä ja kivaa oli. Säät on ollut mitä parhaimmat. Edellisenä iltana ennen muumimaailmaan lähtöä tämä mamma sai tietysti päähänsä tehdä repun reissuun. No mitäs muutakaan sitten olisin tehnyt kun ommella yö yhteen ennen kuin pääsin nukkumaan. Ei välttämättä kovin järkevää kun seuraavana päivänä pitäisi olla pirteä ja reipas, mutta minkäs teet kun älli on.
Repun kangas on kaverini antamaa verhokappaa, jota hän ei tarvinnutkaan. Sellaista vähän paksumpaa puuvillaa. Ohje on Suuri käsityö kerho- lehdestä vuodelta 1983, ja ohje kaavoineen löytyy täältä.
Reppu on erittäin tilaava ja kiva kantaa. Minulla ei ollut nauhaa varten purjerenkaita, joten tein napinlävet niiden tilalle. Taskusta tein vähän erilaisen kuin ohjeesta ja mitään vuorikankaita en tehnyt tähän ollenkaan. Tänne mahtui muumimaailmaan hyvin uikkarit ja pyyhe, eväät, varavaatteita, kamera ja taisi siellä jotain muutakin olla, ja lisääkin olisi mahtunut.Vähän kuvia muumimaailmasta...
... ja keskiajan markkinoilta.


1 kommentti: