keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Joulumyyjäiset

Ensi sunnuntaina on joulumyyjäiset, joihin menen äitini kanssa myymään. Tähän laitan nyt kuvia tekeleistäni, joita lähden sinne kauppaamaan.


Näitä heijastimia minulla oli joulumyyjäisissä viime vuonnakin ja näitä sai kaikki sukulaiset myös joululahjasksi.

Tänä vuonna tein myös täman näköisiä heijastimia virkattujen kaveriksi.


Myös näitä oli myynnissä jo viime vuonna ja näitä on saanut myös koko suku. Nämä ovat siis perunatikkuja, eli ehdoton joka kodin keittiöväline, jolla voi testata pottujensa kypsyyden. Eivät riko perunaa, kuten haarukka ja ovat söpöjä.

Nämä ovat vahakankaasta ommeltuja askartelu/leipomisessuja noin 1,5 - 4-vuotiaille. Näitä on enemmänkin, mutta kuvasin sain osan.

Molemmat vahakankaat on niin nättejä että ylijäämistä leikkasin pois kaikki ehjät kuviot ja tein niistä magneetteja. Ainakin muffinssit voisi olla tosi herkullisia jääkaapin ovessa.


Näissä pusseissa on kuivurilla kuivattuja suppilovahveroita minigrip-pusseissa. Mieheni sienestysinto tuotti niin paljon satoa, että kuivattuja suppiloita tuli paljon yli oman tarpeen.

Nämä purkit ovat kakkuainepurkkeja. Osasta purkeista saa lahjan saaja tehdä itselleen piimäkakkua ja osassa on aineet karkkikekseihin. Isoissa pilttipurkeissa on vuorotellen mantelilastuja ja rusinoita. Kakkuainepurkeista puuttuu vielä jokin kangas kannen päältä, sekä ohje purkin saajalle/ostajalle.
Päällystettävistä napeista olen tehnyt ison kasan ponnareita. Ihanan syötävän näköisiä vaikka itse sanonkin. Näitä on tosi kiva tehdä. Ja käyttää.

Virkattuja sydämiä, joissa on sisällä rautalankaa.

Näitä ja jotain muutakin on myynnissä sunnuntaina. Ainakin lusikkakoruja lötyy myös, sillä niitä minulta jäi vielä viime joulusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti