keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Olen tässä kaikenlaista ehtinyt saada valmiiksi, mutta en ole yhtinut päivittämään mitään. No tässä tulee nyt sekalainen joukkio kaikenlaista.Ostimme tammikuussa Ikeasta Hemnes kirjahyllyn ja vitriinin olohuoneeseemme. Ajatus lähti siitä kun minä sain sen ihanan ompelukaapin, jonka tieltä piti siirtää arkku. Arkusta tuli tv-taso ja vanha taso vietiin pois. No vanhassa tasossa oli kaikki dvd.t ja pelit, jotka ei mahtunut enää mihinkään. Nyt kun saimme uudet hyllyt halusin kirjahyllyyn laatikot noille dvd.lle ja peleille. Mistään ei löytynyt sopivia, joten turvauduin taas pappani apuun, joka näppäränä teki meille mittojen mukaan kolme vanerilaatikko. Minä maalasin ne Empire-maalilla ( harvoja mielestäni hyviä tikkurilan tuotteita) ja tein tekstit niihin ohutkärkisellä permanenttitussilla. Tekstit tein ihan wordillä paperille niin että jokainen teksti oli omalla sivullaa kolmannella rivillä niin että tekstit tulisivat varmasti samalle korkeudelle. Paperin yläreunan laitoin tasan laatikon yläreunan kanssa, piirsin lyyjykynällä kalkkerin läpi ja "väritin" permanenttitussilla. Samalla tavalla tein Ikean vanerisista lehtikoteloista Magazines-laatikot käsityölehdilleni.

Viime sunnuntaina tasan 10kk ikäisellä pojallamme oli ensimmäinen nimipäivä. Mummo teki kahvitteluihimme aivan ihanan lumiukkokakun

Myös me leivoimme nimpparitarjottavaa lasten kanssa, sillä meidän suvussa nimppareilla käy melkein yhtä paljon väkeä kuin synttäreilläkin. Väinökin sai nuolla vispilän. Hyvää tuntui olevan.Tänään kokeilimme Ainon kanssa tehdä pari huopasaippuaa, joista ainakin toinen menee mammalleni synttärilahjaksi. Toisesta tulee ehkä oma testikappaleeni. Aino oli iso apu huovutuksessa ja jaksoikin hieroa sukkahousuihin kiedottuja huopasaippuoita varmaan puolituntia. Oli hänen mielestää tosi kivaa. Hauskat tuli. saa nähdä kuinka kauan nämä kuivuu. Olen jo kauan ihaillut näitä ja pitkään harkinnut kokeilevani, mutta nyt sain aikaiseksi. Ikinä en yleensä käytä palasaippuaa, mutta jos nyt kokeilisin onko huovan hankaava vaikutus hyvä ja ties vaikka tällä olisi hauskempi pestä käsiään kuin nestesaippualla Kun muutimme tähän taloon sain talon mukana kaksi finellin ehjää kaunista sinihilkkapannua. Siitä saakka ovat olleet koristeena kaapin päällä kun keittiö valmistui, mutta tänään päätin ottaa isomman itselleni vesipannuksi puuhellalle. Miksei ottaisi käyttöön noin kaunista pannua. Teekin maistui ihanalle kun tuollaisesta herkusta veden mukiinsa kaatoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti